5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

EKOSEP eğitimi başladı

Göç Alan Kentlerde Ekonomik ve Sosyal Entegrasyon Projesi (EKOSEP) tarafından düzenlenen iletişim stratejileri eğitimi Şanlıurfa'da başladı.

Eğitime, kamu kurum ve kuruluş çalışanları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri büyük ilgi gösterdi.

Avrupa Birliği'nin Gaziantep, Diyarbakır, Erzurum ve Şanlıurfa Belediyeleri ile finanse ettiği EKOSEP bileşenlerinden, yerel yönetimlerin kritik kapasitelerinin artırılması faaliyetleri kapsamında 4 ilde düzenlenecek olan 'İletişim Stratejileri' konulu eğitim Gaziantep'in ardından Şanlıurfa'da başladı.
Göçle gelen nüfus başta olmak üzere toplumla doğrudan çalışan kurum temsilcilerinin iletişim becerilerinin, toplumla iletişim ve buna yönelik araçlar üzerine yoğunlaşarak artırılmasını hedefleyen program, Mayıs ayına kadar devam edecek.

Şanlıurfa Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda başlayan eğitim 3 gün sürecek. Eğitimler, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. İncilay Cangöz tarafından veriliyor.

Yürütülen eğitim programı Haber Olgusu, Haber Değeri Kavramları, Medyaya Erişim Stratejileri, Medyada Görünürlük, Sosyal Sorunlara Yönelik Kampanya Hazırlığı, Tanıtım Materyalleri ve Organizasyon Teknikleri gibi konuları içeriyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 14:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?