5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ekren'den Fakıbaba'ya ziyaret

Karadeniz ve Hazar Denizi Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonları Uluslararası Birliği'nin (UBCCE) 2. İş Forumu için Şanılurfa'ya gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'yı makamında ziyaret etti.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ekren'e 5 yıla yakın süredir yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında bilgi veren Başkan Fakıbaba, hükümetten aldıkları güçle yerel anlamda büyük başarılara imza attıklarını ifade etti.

Başkan Fakıbaba'yı fiziki ve sosyal çalışmalarından dolayı tebrik eden Ekren, belediyeciliğin çok önemli bir görev olduğunu belirterek bu görevi icra edenlerin özel bir gayret sarf etmesi gerektiğini vurguladı.

Ziyaretin sonunda Fakıbaba, Ekren'e üzerinde Şanlıurfa'nın simgesi olan Balıklıgöl'ün yer aldığı bir yağlı boya tablo ve kentin tanıtımı amacıyla hazırlanmış kitap, broşür ve CD'den oluşan hediye paketi takdim etti.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, ziyaretin anısına şeref defterine görüşlerini yazdıktan sonra AK Parti İl Teşkilatı'nı ziyaret etmek üzere belediyeden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 15:06:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?