7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

El Sanatları Merkezi'nde sergi

Şanlıurfa Belediyesi Mikro Kredi El Sanatları Merkezi'nde, ahşap boya, takı tasarımı ve dikiş-nakış kurslarını tamamlayan bayanlar eserlerini sergiledi. 

Şanlıurfa Belediyesi Sanat Galerisi'nde yapılan belge dağıtım törenine AK Parti Milletvekili Faruk Bayrak, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Selma Kavaf, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda bayan katıldı. Başkan Fakıbaba, Ferah Kent semtinde geçtiğimiz aylarda hizmete açılan El Sanatları Merkezi'nin Şanlıurfalı bayanlar için çok büyük önem taşıdığını kaydederek, kursları başarıyla tamamlayan bayanlara sertifikalarını dağıttı. 

Başkan Fakıbaba, "El Sanatları Merkezi'nde 3 aylık sürede verilen ahşap boya, takı tasarımı ve dikiş-nakış kurslarına katılarak başarı sağlayan bayanları, başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Merkezde hem mikro kredi alan bayanlara, hem de bölgedeki ev hanımlarına yönelik sürdürülen mesleki kurslar sonunda ortaya konulan eserler, bizleri mutlu ediyor. Bu merkezin Şanlıurfa'ya kazandırılmasında emeği geçenlere minnettarlık duyduğumu belirtmek isterim" dedi. 

Belge töreninden sonra kursiyerin yaptığı eserlerden oluşan sergi açıldı.
iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2006 Pazartesi 11:27:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?