30
Nisan
2024
Salı
ŞANLIURFA

Emine Erdoğan derslik açacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, prefabrik dersliklerin açılışına katılmak ve ’Haydi Kızlar Okula’ kampanyasıyla ilgili incelemelerde bulunmak üzere bugün UNICEF Bölge Koordinatörü Maria Calivis’le birlikte Şanlıurfa’ya geldi.

Şanlıurfa Havaalanı’nda karşılama için yapılan hazırlıklar sırasında Emine Erdoğan’ın korumaları, basın mensuplarını sıkı aramadan geçirdikten sonra alana aldı. THY’ye ait uçakla Ankara’dan Şanlıurfa’ya gelen Emine Erdoğan’ı Vali Şemsettin Uzun ile eşi Gülserin Uzun çiçeklerle karşıladı. Karşılama sırasında Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, yardımcısı Gülender Açanal ve partili kadınlar da hazır bulundu.

Havaalanı çıkışında Şanlıurfalı bayanlarla bir süre sohbet eden Erdoğan, bir süre istirahat etmek üzere Polisevi’ne gitti. Bayan Erdoğan bugün, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu yanına kurulan prefabrik dersliklerin açılışına katılarak bir konuşma yapacak. Ardından Kadın Hastalıkları ve Doğu Hastanesi’ni ziyaret edecek olan Erdoğan, aynı gün öğleden sonra Suruç İlçesi’ndeki prefabrik derslikleri eğitim-öğretime açacak. Emine Erdoğan geceyi Şanlıurfa’da geçirecek.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2005 Çarşamba 13:08:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?