5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Emniyet Müdürü muhtarlarla tanıştı

Şanlıurfa'da görevine başlayan İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, il merkezindeki mahalle muhtarları ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ın daveti ile Sarayönü Polis Merkezi'nde düzenlenen tanışma toplantısına, emniyet müdür yardımcıları ile Şanlıurfa kent merkezinin mahalle muhtarları katıldı. Polis merkezindeki personel ve memurlarla da tanışan Emniyet Müdürü Durmuşlar, daha sonra muhtarlarla tanışarak sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Muhtarlarla tek tek el sıkışarak tanışan Durmuşlar, mahalle sorunlarının daha önce çözülme kavuşturulduğu gibi bundan sonra da çözülmesine devam edileceği mesajını verdi.

İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, ekip arkadaşları ile kendilerine gelen herkese kapılarının açık olduğunu belirterek, "Arkadaşlarımla birlikte yaptığım ekip çalışması ile siz muhtarlarımıza aktarılan sorunların çözümü konusunda elimizden geleni yapacağız. Arkadaşlarımın daha önce de hallettiği gibi sorunların bundan sonra da çözüme kavuşturulması noktasında çalışmalarımız devam edecektir. Bütün sorunlarınızı açık bir şekilde bizlere bildirebilirsiniz. Kapımız her zaman açıktır. İlimiz ve ülkemiz için her şeyin iyisini yapmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Bir süre muhtarlarla görüşen Durmuşlar, toplantı sonrasında muhtarlarla tek tek el sıkışarak vedalaştı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 16:17:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?