5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Emniyet müdüründen anlamlı davranış

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube (KOM) Müdürü Hasan Yılmaz, çocuk suçları ve önlenmesiyle ilgili yazdığı üçüncü kitabından elde edilecek geliri, bir lisede kütüphane yapılması için bağışladı.

Yılmaz'ın yeni çıkan üçüncü kitabı ''Suçlu Çocuk Yoktur, Suça İtilen Çocuk Vardır'' kitabının tanıtımı amacıyla otel El- Ruha'da bir kokteyl düzenlendi. Kokteyle, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Demirkol, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda emniyet çalışanı katıldı.

KOM Şube Müdürü Hasan Yılmaz, yaptığı açıklamada, Türkiye'de çocuk suçluluğunun büyük bir hızla arttığını belirterek, "Toplumdaki bütün kamu kurum ve kuruluşlarının sinerji oluşturarak dayanışma içinde bu soruna bir çözüm bulması gerekiyor. İkinci kitabım ''Bize Neler Oluyor'' kitabından elde edilen geliri de Balıkesir Bizim Çocuklar Derneğine bağışladım" dedi.

2 yılda hazırladığı kitabında çocukların suça itilmelerinin nedenleri, anne babaların çocuklarını nasıl koruyacakları ve sorunun çözüm noktalarıyla ilgili bilgiler verildiğini dile getiren Yılmaz, ''Çocuklar toplumun hassas kesimleridir. Aileler çocuklarına sahip çıkmalıdır. 6 bin adet bastırılan kitaptan elde edilecek gelirle Gazi Lisesi'nde bir kütüphene yapılacaktır" diye konuştu.

Daha sonra Şanlıurfa Vali Yardımcısı Salih Gelgeç, KOM Şube Müdürü Hasan Yılmaz'ı tebrik ederek plaket verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2008 Cuma 10:52:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?