30
Nisan
2024
Salı
ŞANLIURFA

Emniyetten, 'Balıklıgöl' teyakkuzu

Her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği Hz. İbrahim Peygamber'in doğum yeri olarak bilinen Balıklıgöl ve çevresinde başta kap-kaç olmak üzere hırsızlık olaylarını önlemek için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tedbirleri artırdı.

Büyükşehirlerde turizm bölgelerindeki kapkaç olaylarının artmasıyla birlikte Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Balıklıgöl ve çevresinde bu tip olayların önlenmesi için devriye sayısını arttırdı. Balıklıgöl'e gelen turistlerin daha rahat dolaşması ve suçluların anında yakalanması için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü bölgede geniş önlem aldı. Özellikle Kapkaç olaylarına karşı şüpheliler üzerinde uygulama yapan polis, Balıklıgöl'de adeta kuş uçurtmuyor.

Batman'dan gezmeye gelen Salih Ünal isimli vatandaş, "Biz burada rahat rahat geziyoruz. Polisi görünce içimiz rahatlıyor" dedi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Demiray Çavdar ise Şanlıurfa'da bulunan bin 500 polisten bin 300'ünün sokakta halkın huzuru için çalıştığını belirterek, "Bazı ekiplerimiz apartmanların en üst katına kadar çıkarak kontrol ediyor. Şanlıurfa'nın gözde yerlerinden biri de Balıklıgöl. Buraya her yıl milyonlarca vatandaş geliyor. Burada rahat rahat dolaşması için biz de devriye sayısını arttırdık" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2005 Pazar 13:40:26
Güncelleme :25 Temmuz 2005 Pazartesi 14:51:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?