5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Emniyetten "vekil baskını" açıklaması

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nden "vekil baskını" iddialarıyla ilgili yapılan açıklamada, konunun basına yansıdığı şekilde bir baskın olmadığı bildirildi.

Valilik aracılığıyla İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, konunun basına yansıdığı şekilde bir baskın olmadığını ancak konuyla ilgili savcılık tarafından bir soruşturmanın sürdürüldüğüne dikkat çekildi. Açıklamada, "5 Şubat 2009 tarihinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzün çalışmaları kapsamında, ilimizde tefecilik faaliyetlerine yönelik operasyon yapılmış, yapılan operasyon kapsamında 16 kişi gözaltına alınmıştır. İşlemler devam ederken Şanlıurfa Milletvekili Sayın Ramazan Başak, 5 Şubat 2009 tarihinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ziyarete gelmiştir. Konu basına yansıdığı şekilde bir baskın değil akşam saatlerinde önceden haber verilmek suretiyle gerçekleşmiştir. Konuyla ilgili soruşturma ilimiz Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülmektedir" denildi.

Şanlıurfa'daki bir internet sitesinde yayınlanan haberin ardından birçok site de habere yer verirken, İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Milletvekili Başak, söz konusu haberin tamamen asılsız olduğunu söylemişti.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 15:30:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal özkan IP: 85.105.182.xxx Tarih : 10.02.2009 16:54:08

pes doğrusu tesadüfün böylesi ne diyeceksin bizde  zaten herşey tesadüfle oluyor söyle yalanı severim inananı.