30
Nisan
2024
Salı
ŞANLIURFA

En işlek caddede LPG paniği

Şanlıurfa’da LPG’li bir otomobildeki gaz kaçağı paniğe neden oldu. Şanlıurfa Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Ufuk Sokak Bahçelievler İlköğretim Okulu yanında park edilen 63 AK 891 plakalı aracın bagajında bulunan LPG tüpünde gaz kaçağı olduğunu gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve Şanlıurfa Belediyesi İtfaiye ekipleri, geniş güvenlik önlemi alarak, 2 sokağı trafiğe kapattı. Gaz sızdıran aracı etkisiz hala getirmek için çalışan görevliler, okuldan çıkan öğrencilerin olay yerine gelmesiyle hareketli anlar yaşandı.

Polis ekipleri, öğrencilerin caddeden geçişlerine izin vermedi. İtfaiye ekipleri daha sonra sopalarla aracın bagajını kırarak LPG tüpünün vanasını açtı. Polisler yaklaşık yarım saat sonra aracın sahibine ulaştı. Gaz kaçıran aracın gelin ve damat aracı olduğu öğrenilirken, araç sahibi olay yerine elinde "Biz mutluyuz", "Biz evleniyoruz" ve gelin ile damadın isimlerinin baş harfleri olduğu çıkartmalarla geldi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şubesi ekipleri, otomobilin ruhsatında aracın LPG’li değil, benzinli olduğunun belirtildiğini ifade ederek, aracın trafikten men edileceğini söylediler. Aracın sahibi Bedir Cam ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2005 Pazartesi 23:39:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?