5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Engelliler Derneği başkanı seçildi

Şanlıurfa'nın Viranşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanlığı'na Şeyhmus Belca tekrar seçildi.

Dernek binasında yapılan genel kurulda, 74 delegeden 54 delege oy kullandı. Seçimde 33 oy alan eski başkan Şeyhmus Belca tekrar başkanlığa seçildi. Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Celalettin Sayan, Halilullah Bağcı, İbrahim Kurur, Mahmut İnakık, Ahmet Doğan ve Şıhan Pasçıyönetim seçildi.

Seçim sonrasında bir konuşma yapan Başkan Şeyhmus Belca, "Derneği 2007 yılında kurduk. Kuruluş aşamasında, Viranşehir Kaymakamı Ogün Bahadır'ın çok büyük desteklerini gördük. İki senede çok hayırlı güzel işlere imza attık. Hayırseverlerin sayesinde 50 civarında ihtiyaç sahibine tekerlekli sandalye dağıttık. İmkanlar ölçüsünde ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara gıda yardımlarında bulunduk. Çok sayıda etkinlik yaparak engelli vatandaşlarımıza moral açısından destek olmaya çalıştık.

Engelli vatandaşlarımız günlük hayatlarında büyük zorluklarla karşılaşıyorlar. Bu zorlukların üstesinden gelinebilmesi için herkesi göreve çağırıyoruz. Şu an yer sıkıntısı çekiyoruz. Acilen yeni bir dernek binası lazımdır. İnşallah derneğimize ait bir yerimiz olur ve kira sıkıntısından kurtuluruz. Bu sıkıntıdan kurtulursak kendimize ait bir yerimiz ve düzenimiz olur. Böylelikle engellilere yönelik önemli projeleri hayata geçirmek için çalışmalara başlarız. Bana tekrar seçilme görevini veren üyelerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Verdikleri güvene layık olmaya çalışacağım" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 16:58:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?