5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Engellilere dost eli

Şanlıurfa Akçakale ilçesinde faaliyet gösteren Birlik Köprüsü Derneği ve Cansuyu Yardımlaşma Derneği engelli vatandaşların sorunlarına eğilmek için elele verdi. 

Dernek yöneticileri özürlülere yardımcı olmak ve yürüyemeyecek durumdaki engellilere tekerlekli sandalye kazandırmak için ortaklaşa hareket edeceklerini söylediler. 

Dernek yöneticileri fakir ve mağdur olan engellilere tekerlekli sandalye dağıtmaya başladı. Derneklerin ortak çalışması tarafından bu gün ilk tekerlekli sandalye Cuma Kızılkaya adlı engelli bir vatandaşa verildi. Sandalyesine kavuşan Kızılkaya, tekerlekli sandalyeye kavuştuğu için çok mutlu olduğunu ve dernek yöneticilerine teşekkür ettiğini ifade etti. 

Dernek yöneticileri ise, ortak yaptığı basın açıklamasında, "Birlik Köprüsü Derneği olarak, Akçakale'de yaşayan engelli vatandaşlara yardımcı olama için böyle bir çalışma başlattık. Bu konuda Cansuyu Derneği'ne katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu gün itibarı ile bir fakir ve mağdur bir engelliye tekerlekli sandalye verdik. Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan vatandaş tespitlerimiz devam edecektir" dediler.

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 10:06:05
Güncelleme :6 Aralık 2008 Cumartesi 10:06:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?