4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Erdoğan hazırlığı!

AK PARTİ YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ İŞBAŞINDA

Adalet ve kalkınma Partisi (AKP) Şanlıurfa İl Teşkilatı Yönetim Kurulu yedek üyeleriyle bir araya gelerek 07 Mart 2010 tarihinde Şanlıurfa'ya gelecek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hazırlıklarına başladı.

Yönetim Kurulu yedek üyeleri bir yandan Başbakanın gelişiyle ilgili hazırlıklar yaparken, bir yandan da yarın seçim yapılacak gibi sandık başı çalışmaları yapacak. AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Veysel Polat başkanlığında il binasında toplanan Yönetim Kurulu yedek üyeleriyle yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgiler verilip fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, 07 Mart 2010 tarihinde Şanlıurfa'ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için neler yapılması gerektiğini belirterek, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız 'Demokratik Açılım' sürecinin başlamasından sonra ilk defa bölgeye yapacağı ziyareti Şanlıurfa'mıza yapacak. İlk ziyaret olacağından dolayı da çok önemli. Oldukça fazla katılım sağlanması lazım. Mahalle temsilcileri olarak çalışabilecek isimler belirlenmeli. Ayrıca Sandık Kurulu oluşturulmalı ve sandık seçmenleri belirlenip sandık bazında çalışmalar yapılmalı. Bu işleri yapabilecek isimleri istiyoruz. Her sandıkta mutlaka 9 görevli bulunması Genel merkezimizce de isteniyor" dedi.

AK PARTİ YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ İŞBAŞINDA
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 12:32:00
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 20:12:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?