5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Eski kaymakam ilk 100'de

Business Week Dergisini kardeş yayın olarak bünyesine taşıyan, Aylık İş ve Ekonomi Dergisi İnfomag 100. sayısında Türkiye'nin yarınlarına imza atacak, başarılarıyla Türkiye'ye geleceğe taşıyacak 100 başarılı kişi arasında eski Birecik ve Trabzon'un Of İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel'i de gösterdi.

Derginin Mart sayısında Türkiye'nin parlayan 100 arasında kendi alanında bir ilke imza atmış, konforu reddetmiş, uluslararasında yada kendi kulvarında sıçrama yapmış isimler üzerinde seçici kurul tarafından belirlenen listede iş, siyaset, bürokrasi, spor, akademisyen,sanat dünyasından isimler dikkat çekiyor.

Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Başbakanlık Başdanışmanı Ahmet Davutoğlu, Ali Ülker, Ali İsmail Sabancı, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Belenli, Durmuş Yılmaz, Ebru Çapa, Mansur Yavaş, Arda Turan, Muhtar Kent, Gülse Birsel, Murat Yalçıntaş, Süreyya Ciliv, Tevfik Bilgin, Ufuk Tarhan, Fevzi Yazıcı, Berna Türkili, Mehmet Ali Yalçındağ, Coşkun Bayraktar, Cem Aydın ilk yüz arasında yer alıyor.

Derginin, Of Kaymakamı Tuncay Sonel'i anlatan kısmında,15 yıllık meslek hayatında tıpkı İngiliz masal kahramanı Robin Hood misali görev yaptığı her yerde iz bıraktığını, başta eğitim olmak üzere sağlık, tarım, istihdam alanlarında, özellikle de sosyal projelerdeki örnek ve başarılı çalışmalarla, kişiliğiyle halk adamı özelliğiyle yöre insanın gönlünde taht kurduğunu, bulunduğu bölgelerde çok özel projelere imza attığını belirterek, yapmış olduğu sosyal projelerin ana fikrinin ise yoksulluğun sonu olduğu belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 12:06:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?