5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Evren Sanayi Sitesi'ne çorba evi

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın öncülüğünde hayırsever işadamlarının katkılarıyla Eyüp Peygamber, Devteşti ve Haleplibahçe'de hizmete açılan Çorba Evi'ne bir yenisi daha eklendi.

Evren Sanayi Sitesi'nde mülkiyeti Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığına ait 300 metrekarelik bir işyerini tadilat sonrası Çorba Evi'ne dönüştürdüklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çorba Evi sayısını 4'e yükselttiklerini kaydetti.
Kalabalık bir esnaf topluluğu tarafından coşkuyla karşılanan Fakıbaba, burada yaptığı konuşmada sanayi sitesi esnafının sorunlarını çok iyi bildiğini, bu sorunlara en kısa sürede çözüm bulacaklarını ifade etti. Başkan Fakıbaba, "Belediyemize ait 4. Çorba Evi'ni hizmete açmanın gururunu yaşıyoruz. Burada sanayi sitesinde çalışan özellikle çıraklara sabah saatlerinde bir tas çorba ikram etmeyi planlıyoruz. Çorba Evi'nin hizmete açılmasında emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Çorba Evi'nin açılışına, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye Başkan Yardımcısı M. Fevzi Yücetepe, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, İstanbul Şanlıurfalılar Vakfı Dernek Başkanı M.Durak Parlakçı, Evren Sanayi Sitesi Koop, Başkanı Mustafa Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Süleyman Elgün, belediye meclis üyeleri, belediye birim amirleri, sanayi sitesi esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve diğer davetlilerin katılımıyla kurdelesi kesilerek hizmete açılan çorba evinde sanayi esnafına ve özellikle çıraklara sabah saatlerinde ücretsiz bir tas sıcak çorba ikram edilmesi planlanıyor. Evren Sanayi Sitesi'ndeki temaslarının ardından TOKİ Konutları'na geçen Belediye Başkanı Fakıbaba ve beraberindeki belediye birim amirleri burada yürütülen belediyecilik hizmetlerini inceledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 15:01:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?