4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Eyüp Ataoğlu Şanlıurfaspor'da

TFF 2. LİG

Şanlıurfaspor, geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'da forma giyen 23 yaşındaki Eyüp Kadri Ataoğlu'nu 2 yıllığına renklerine bağladı.

2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Son olarak İskenderun Demir Çelikspor'un Kaptanı Mehmet Öncan'ı transfer eden Sarı-Yeşilli ekip, Çaykur Rizespor'un sol bek oyuncusu Eyüp Kadri Ataoğlu ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Şanlıurfaspor Muhasibi Mehmet Cafer, Şanlıurfaspor Tesisleri'nde kendisini 2 yıllığına Sarı-Yeşilli ekibe bağlayan imzayı atan genç futbolcu Eyüp'ü tebrik ederek, yeni sezonda başarılar diledi. İmza töreninde, Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ahmet Akarslan ile Şanlıurfaspor Menajeri Hüseyin Dağ da hazır bulundu. Çaykur Rizespor'un formasını giyen 23 yaşındaki genç futbolcu Eyüp, Sarı-Yeşilli ekibe geldiğinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Şuana kadar Trabzonspor, Malatyaspor gibi birçok takımda forma giydim. Artık 2. Lige elimden gelenin en iyisini vermek için geldim. İnşallah bu yıl başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Şanlıurfaspor Muhasibi Mehmet Cafer ise, Eyüp Kadri'nin daha önceden kendisini kanıtlamış iyi bir futbolcu olduğunu belirterek, "Bu yıl hedefimizde Bank Asya Ligi'ne çıkmak var. Bunun için yeni sezona kendisini kanıtlamış arkadaşlarımızla yola çıkacağız. Bu yıl Eyüp'ün bize çok katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 15:33:04
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 15:42:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?