5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

'Ezogelin' soğuğa rağmen çekiliyor

Özel bir televizyon kanalı için çekimlerine başlanan Ezo Gelin dizisinin çekimleri olumsuz kış şartlarına rağmen aralıksız devam ediyor. 

Gaziantep'in Oğuzeli İlçesi'ne bağlı Doğanpınar Köyü'nde devam eden çekimlerde sanatçılar, soğuk hava şartlarıyla da mücadele ediyor.

Geçtiğimiz hafta yaşanan yoğun kar yağışına ve düşen hava sıcaklığına rağmen kamera karşısına geçen sanatçılar, diziyi televizyon izleyicileriyle buluşturmak için yoğun uğraş veriyor. 

Ezo Gelin'in geçmişte yaşadıklarının anlatıldığı dizinin başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ile Erkan Sever ve diğer sanatçılar, soğuk havaya aldırmadan kamera karşısına rollerini oynuyor. Verilen aralarda sıcak çaylarla soğuğun etkisinden kurtulmaya çalışan sanatçılara köylüler destek oluyor. Dizinin çekildiği evin yakınlarında gerçekleştirilen çekimleri büyük bir dikkatle takip eden köylüler, verilen molalarda ise sanatçılarla sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler alıyor. 

Ezo Gelin dizisinin Doğanpınar Köyü'nde çekilmesi sebebiyle köylerinin de reklamı olduğunu ifade eden vatandaşlar, televizyon ekranlarında gördükleri sanatçıları yakından tanımanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2007 Çarşamba 13:06:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?