5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Fakıbaba, EFQM Proje Ekibi ile buluştu

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Avrupa Mükemmellik Vakfı Modeli (EFQM) Proje Ekibi onuruna verilen kahvaltıya katıldı.


Halepli Bahçe'de düzenlenen sabah kahvaltısında EFQM Proje Ekibi ile bir araya gelen Başkan Fakıbaba, "Ulusal Kalite Belgesi" çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kahvaltıya, EFQM Proje Ekibi'nden Hasan Aydoğdu, Eda Erseven, M. Tamer Bolgaz, Mustafa Karakeçili, Zekiye Demirkol, Zeynep Aydın, Nursel Hatipoğlu, Kemal Durmuş, M.Ali Yeşilkaya, Hasan Doğan ve Remzi Sonekinci katıldı.
Proje üyelerine hitaben konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, iyi bir ekip ruhu ile çalıştıklarını ifade ederek, başarılı işler yaptıklarını kaydetti. Fakıbaba, "Başta Belediye Başkan Yardımcısı M. Fevzi Yücetepe'ye, daha sonra Strateji Geliştirme Müdürlüğü Koordinatörü Hasan Aydoğdu'ya ve ekip üyelerine yapmış oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Kalite çalışmalarında beyin takımı sizlersiniz. İnanmak başarmanın yarısıdır. Hep beraber inandınız ve yaptığınız işi iyi yapmak düşüncesinde olduğunuz için mükemmellik yolculuğunda başarılı olduk ve önemli ödüller aldık. Kaliteyi önce yaşayacağız sonra kurumsallaşacağız. Bu şekilde; müşteri odaklı, süreçler ve verilerle yöneten, çalışanlarının geliştirilmesi ve katılımını sağlayan, yenilikçi, iyileştirmeye açık, işbirliklerini geliştiren ve Kurumsal sosyal sorumluluk bilincine sahip gelecekteki mükemmel Şanlıurfa Belediyesi'ni görebiliyorum'' dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 16:15:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?