30
Nisan
2024
Salı
ŞANLIURFA

Fakıbaba: şehrin çehresi değişecek

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, sivil toplum örgütü temsilcileriyle görüşerek, projelerini anlattı. Fakıbaba, 2005 yılı içerisinde hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

Şair Nebi Kültür Merkezi’nde Belediye Başkan Yardımcıları Fikri Sözen ve Habib Arslan ile birlikte toplantı düzenleyen Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine 2005 yılı içerisinde hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Şehrin altyapı ve asfalt gibi eksikliklerini gidermenin yanı sıra işsizliğin önlenmesi ve sosyal konularda projeler geliştirdiklerini aktaran Fakıbaba, sorunların çözümü için halkın desteğine ve işadamlarının yatırımlarına ihtiyaçları olduğunu kaydetti.

Bu yıl içerisinde 12 mahallenin altyapı eksiklerini gidermeye gayret edeceklerini dile getiren Fakıbaba, "2005 yılında özellikle kenar mahallelerdeki alt yapı sorununa çözüm bulacağız. Zamanla bütün mahallelerde birtakım düzenlemeler yapacağız. Ayrıca yağmur drenajı sorununu gidermeye çalışıyoruz. Çevre yolları konusunda da bir dizi iyileştirmeler yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2005 Perşembe 13:03:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?