3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Fakıbaba engelliler atölyesini gezdi

BAŞKAN FAKIBABA ENGELLİLER TEKSTİL ATÖLYESİNİ GEZDİ

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Omurilik Felçliler İstihdam Derneği bünyesinde hizmet veren "Engelliler Tekstil Atölyesi"ni gezdi ve yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı M. Emin İzol ile birlikte Karaköprü beldesinde hizmet veren "Engelliler Tekstil Atölyesi"ne giden Başkan Fakıbaba, Şanlıurfa Omurilik Felçliler İstihdam Derneği Başkanı Habip Polat ve burada çalışan engelli vatandaşlarla sohbet etti. Üretilen tekstil ürünlerine hayran kaldığını ifade eden Başkan Fakıbaba, "Engelli kardeşlerimizi yürekten kutluyorum. Burada çok iyi bir eğitim verildiğine inanıyorum. Bu eğitim yarın engelli kardeşlerimizin istihdamına büyük ölçüde katkı sağlayacaktır. Bir kez daha ifade etmek isterim ki biz var gücümüzle engelli kardeşlerimizin yanındayız" dedi.

Belediye Başkanı Fakıbaba'nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirten Şanlıurfa Omurilik Felçliler İstihdam Derneği Başkanı Habip Polat ise desteklerinden ötürü Şanlıurfa Belediyesi'ne teşekkür ettikleri ifade ederek, "Derneğimiz kurulduğu günden bu yana Başkanımız Fakıbaba gerek maddi gerekse de manevi desteklerini daima bizden esirgememiştir. Bugün gerçekleştirilen ziyaret bizleri mutlu etmiştir. Başkanımız atölyemizin bir takım ihtiyaçlarını karşılayacağı sözü vermiştir. Kendisine tüm desteklerinden ötürü bir kez daha minnettarlık duyuyorum" diye konuştu.

BAŞKAN FAKIBABA ENGELLİLER TEKSTİL ATÖLYESİNİ GEZDİ
BAŞKAN FAKIBABA ENGELLİLER TEKSTİL ATÖLYESİNİ GEZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 15:06:02
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 15:33:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?