5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Fakıbaba STK'larda nabız yokladı

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşları'nı (STK) ziyaretleri kapsamında 4 ayrı STK'yı ziyaret ederek, yönetici ve üyeleriyle görüştü.

Başkan Fakıbaba'nın ilk durağı Balıklıgöl'de bulunan Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği oldu. Dernek Başkanı Osman Kılcı ve şehit aileleri tarafından karşılanan Fakıbaba, burada dernek yöneticileri ve şehit ailelerinin sorunlarını dinledi. Daha sonra aynı merkezde bulunan Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği Şubesini ziyaret eden Fakıbaba'yı Dernek Başkanı İbrahim Tapışık ve bedensel engelliler karşıladı. Dernek binasında engellilerin sorunlarını dinleyen ve tekrar belediye başkanı seçildiği takdirde 30 Mart'tan sonra mevcut sorunlara en kısa sürede çözüm üretmeye çalışacaklarını ifade eden Başkan Fakıbaba'nın bir sonraki durağı Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği Şubesi oldu.

Ulubatlı Mahallesi'ndeki yen hizmet yerlerinde Başkan Fakıbaba'yı karşılayan Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği üyeleri ve mahalle sakini çocuklar, Fakıbaba'ya sevgi gösterisinde bulundular. Başkan Fakıbaba'nın STK ziyaretleri kapsamında son durağı ise TEMA Vakfı İl Temsilciliği oldu. İl Temsilcisi İlhami Günbeği tarafından karşılanan Fakıbaba vakıf yöneticileri ile bir süre görüştü. Görüşmenin ardından Başkan Fakıbaba'ya çevre konulu bir kitap hediye eden TEMA Vakfı İl Temsilcisi İlhami Günbeği, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ziyaretlerini değerlendiren Başkan Fakıbaba, STK'lar ile iyi ilişkiler içersinde olduklarını belirterek, bu yönetimi Allah nasip ettiği takdirde 2. dönemde sergileyeceklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 17:55:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?