3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Fakıbaba'dan şok karar!

ŞANLIURFA BELEDİYE BAŞKANI AHMET EŞREF FAKIBABA:

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un çok zor bir karar verdiğini belirterek, "Biz de toplu bir şekilde Saadet Partisi'nden istifa edeceğiz" dedi.

Tarihi Kentler Birliği'nin 10. yıl kutlamaları çerçevesinde Kayseri'de bulunan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un partide çok emeği bulunduğunu ifade ederek, "İstifa etmek kolay bir iş değil. Çok emek vermişsiniz, çok iyi yerlere getirmişsiniz partiyi ama ayrılmak zorunda kalmışsınız. Numan beyi çok iyi anlıyorum. Bu kararı almadan önce bizlerle de istişare etti. Geniş bir kesimle istişare etti ve bu kararı almak zorunda kaldı. Ama bunun zor bir karar olduğunu ve bu zor kararı çok zor verdiğine de ben şahsen inanıyorum" diye konuştu.

Her zaman Numan Kurtulmuş'un yanında olduğunu söyleyen Fakıbaba, "İnşallah salı günü Şanlıurfa'da olacağım. Arkadaşlarımızla da bu konuyu görüşeceğiz. Herhalde biz de toplu bir şekilde Saadet Partisi'nden istifa edeceğiz ve Numan beyle beraber hareket edeceğiz" ifadelerinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2010 Cuma 21:48:03
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 11:37:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?