5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Fakıbaba'dan valiye ziyaret

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Vali Yusuf Yavaşcan'ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Fakıbaba, yardımcıları ve Saadet Partisi İl Genel Meclis Üyesi Ömer Kapaklı ile birlikte Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ı makamında ziyaret etti.

Seçim sonrası ilk ziyaretini Vali Yavaşcan'a gerçekleştiren Fakıbaba, "Devletimize çok büyük saygı duyan insanlarız. İnşallah Şanlıurfa Valiliği ile el ele vererek, Şanlıurfa'mızın daha iyi yerlere gelmesi için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Bu konuda sayın valimiz Yavaşcan'ın bize her konuda destek olacağından endişemiz yoktur" dedi.

Vali Yusuf Yavaşcan ise ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, 29 Mart sonrasında Belediye Başkanı Fakıbaba'yı ilk kutlayanlar arasında yer aldığını söyledi.

Yavaşcan, Fakıbaba'ya bir kutlama mesajı da gönderdiğini hatırlatarak, "Sayın Başkanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'yı bir kez daha tebrik ediyorum. İnşallah Şanlıurfa'nın kurtuluş yıldönümü olan 11 Nisan sonrasında kendisini makamında ziyaret etmeyi düşünüyorum. Başkan Fakıbaba'nın ifade ettiği gibi önemli olan Şanlıurfa'dır.
Şanlıurfa'nın modern bir kent konumuna getirilmesi yolunda, elimizden geleni biz de yapmak için hazırız. Şanlıurfa daha iyi hizmetlere layık bir kentimizdir. El birliği ile daha iyi hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Vali Yavaşcan, Belediye Başkanı Fakıbaba'ya ziyaret anısına kentin tarihi mimarilerini konu olan karakalem tablolarını hediye etti. Fakıbaba, daha sonra Yavaşcan ile bir süre görüştü.

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 19:20:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?