5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Fakıbaba'nın mahalle ziyareti

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Muradiye Mahalle Muhtarı Mehmet Alak ve bazı belediye birim amirleri ile birlikte kentin Eyyübiye Bölgesi'ndeki Muradiye Mahallesi'ni gezdi.


Muradiye Mahalle sakinlerinin sevgi seli ile karşılaşan Fakıbaba, burada vatandaşlarla belediyecilik hizmetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Vatandaşların mevcut sorunlarını yerinde dinleyen Başkan Fakıbaba, sorunlara imkanlar ölçüsünde yanıt bulacaklarını söyledi.


Haftanın pazar günleri dahil mahalle gezilerine ayırdığını ifade eden Belediye Başkanı Fakıbaba, "Belediye birim müdürleri ile birlikte her Pazar gününü Eyyübiye bölgesinde geçiriyorum. Geçen hafta Selçuklu Mahallesini gezdik. Bu hafta Muradiye, gelecek hafta ise Hacı Bayram Mahallesi'nde olmayı planlıyoruz. Gerçekten Eyyübiye bölgesi Şanlıurfa için çok önemli. Eyyübiye'nin çehresini değiştirmek için büyük çaba sarf ediyoruz. Umuyorum ki çalışmalarımız sonuç verdiğinde bambaşka bir Eyyübiye ortaya çıkacaktır" dedi.


Eyyübiye Bölgesi'nde yürütülen belediyecilik hizmetlerini yerinde inceleyen Başkan Fakıbaba, burada çalışanlardan bilgi aldı.


Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, bugün sabah Balıklıgöl'den Kapaklı Pasajı'na kadar ana arterlerde gezi ve incelemelerde bulundu. Esnaf ziyaretlerine ağırlık veren Başkan Fakıbaba, esnafın taleplerini dinledi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 16:20:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?