5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Fakıbaba'ya bıçaklı saldırı

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, kentin Atar pazarında yaptığı gezi sırasında 2 esnafın bıçaklı saldırı girişimine maruz kaldı.

Fakıbaba olaydan yara almadan kurtuldu. Fakıbaba daha sonra DHA kameramanı Ömer Pınar'ı tokatladı.
Edinilen bilgiye göre, kentin Atar pazarında gezi ve incelemelerde bulunan Fakıbaba'yla, yanına yaklaşan ve esnaf olduğu belirtilen iki kişi bir süre tartıştı.

Şahısların Fakıbaba'ya "Bu yolları ne hale getirdin" demesi üzerine tartışma başladı. Esnaf olan 2 kişi daha sonra işyerlerinden getirdiği bıçak ile Fakıbaba'ya saldırı girişiminde bulundu. Fakıbaba, korumaları sayesinde olaydan yara almadan kurtuldu. Olay yerine kısa sürede gelen polis, 2 kişiyi gözaltına aldı.

Bu arada, olay sonrası Fakıbaba, gazetecilerin sorularına tepki gösterdi. Fakıbaba'ya soru soran DHA kameramanı Ömer Pınar, başkan ve korumalarından tokat yedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 13:35:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alperen IP: 85.104.247.xxx Tarih : 8.08.2009 11:15:04

BU NASIL BİR YALANCILIK Kİ FAKIBABA TOKATLADI DİYORSUNUZ BÖYLE ŞEY OLAMAZ FAKIBABA BİZZAT KENDİSİ YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMALARDA ÖYLE BİRŞEY YAPADIM DEDİ.BU OLAY FAKIBABAYI KARALAMAK İÇİN YAPILAN BİR DAVRANIŞTIR.BU OLAYI FAKIBABA ALEYHİNE KULLANAN ÇIKARCILARDA ÇOK OLACAKTIR....