5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Fakıbaba'ya davullu-zurnalı karşılama

Şanlıurfa Belediye Başkanı ve Şanlıurfa Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, esnaf ziyaretleri kapsamında otogar, Oduncular Pazarı ve Zahireciler Borsası'nda ziyaretlerde bulundu.

Esnafın sevgi seli ile karşılaşan Fakıbaba, seçime sayılı günler kala esnafın dilek ve temennileri dinledi.İlk olarak Oduncular Pazarı esnafı ile bir araya gelen Başkan Fakıbaba, daha sonra otogar ve Zahireciler Borsası'nı gezdi. Sabah saatlerinde Zahireciler Borsası'na giden Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, burada Zahireciler Borsası Dernek Başkanı Mustafa Ertürk ve çok sayıda esnaf tarafından davul zurna eşliğinde karşılandı.

Özellikle çocukların ve bayanların kendisine gösterdiği sevgiden ötürü zaman zaman duygulandığını ifade eden Belediye Başkanı Fakıbaba, karşılaştığı tablo karşısında hayranlığını gizleyemediğini söyledi. Zahireciler Borsası esnafı ile Ticaret Borsası toplantı salonunda bir araya gelen Başkan Fakıbaba, yaptığı konuşmasında 5 yıllık icraatlarından örnekler vererek yeni dönemde uygulamaya koyacakları projeleri anlattı.

Belediye Başkanı Fakıbaba'nın esnaf gezilerini belirlenen program dahilinde sürdüreceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 17:39:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bayram almaz IP: 81.214.57.xxx Tarih : 4.03.2009 19:48:55

 allah yar ı yardımcı olsun fakıbaba istanbulda  ikamet etmekteyim.milletvekillerimizin ne olduğunu çok iyi bilirim.tüm dost ve akrabalarımı tek tek aradım aramayada devam ediyorum.allah 30 mart sabahını nasip ederse kazanacağını görecez inşallah.sadece akp sandıklarına dikkat edin yeter.milletvekilleri tayyip başkana ne hesap verecekler merak ediyorum.urfa namusludur davasına düşkündür.sahip çıkacaktır.