5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Fakıbaba'ya Halil İbrahim davetiyesi

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Yıldıray Malgaç, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'yı makamında ziyaret ederek, yeniden belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebriklerini ve çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Şanlıurfa Valiliği'nce 22-25 Mayıs 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Halil İbrahim buluşmaları hakkında Belediye Başkanı Fakubaba'ya bilgi veren Vali Yardımcısı Malgaç, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan etkinliklere büyükelçilerin, devletin en üst protokolünün ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılacağını belirtti.

Hazırlanan tanıtım materyallerini inceleyen Belediye Başkanı Fakıbaba, yapılan çalışmalardan dolayı takdirlerini belirtti. Vali Yardımcısı Yıldıray Malgaç, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'yı da etkinliklere davet ederek davetiyesini verdi.

Vali Yardımcısı Yıldıray Malgaç, Halil İbrahim Buluşmaları etkinlikleri çerçevesinde İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Şükrü Cumhur'u da makamlarında ziyaret ederek, davetiyelerini takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 12:18:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?