5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Fakıbaba'ya tebrik yağıyor

Bağımsız aday olarak girdiği seçimleri yeniden kazanan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, belediyeye ait Halepli Bahçe'deki Beyaz Saray'da tebrikleri kabul ediyor.

Uzun kuyrukların oluştuğu Beyazsaray'da Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Mehmet Kayacan, SP Belediye Meclisi ile İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte vatandaşların tebriklerini kabul eden Belediye Başkanı Fakıbaba, kendisine ve ekibine oy veren, vermeyen her vatandaşa teşekkür ettiklerini söyledi.
Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 3 gün boyunca tebriklerini kabul etmeye devam edeceğini belirterek, "Bu başarı elbette Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşlarımızındır. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz seçimden önce sürekli vurguladık. Belediye olarak Şanlıurfa'mıza daha yapacak çok hizmetlerimiz var. Bize verilen bu büyük desteğe layık olmak zorundayız. İlk dönemden daha çok çalışmak durumundayız. Saadet Partisi'ne geçiş yapacağımı önceden de belirtmiştim. Ancak yine önceden belirttiğim gibi bu geçişten hemen sonra rozeti çıkarak Urfa'nın bir başhekimi olarak tüm gücümüzle sadece belediye ile ilgili hizmetlerimizi Şanlıurfa'da yapacağız. Herkese tarafsız ve adil davranacağız. Hiçbir ayırım yapmayacağız. Bize verilen büyük desteğin bilincindeyiz. Herkes son derece rahat olsun" dedi.

İlk dönemden daha başarılı bir belediyecilik zihniyetiyle Şanlıurfa Belediyesi'nde görev yapacaklarını ifade eden Fakıbaba, "Görevimizin ve sorumluluğumuzun daha da arttığını biliyoruz. Tabi yeni dönemde özellikle Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi'ndeki arkadaşlarımızla da uyumlu çalışma yaparak Şanlıurfa'mızı her anda daha ileriye götürmenin gayreti içersinde olacağız" diye konuştu.

Fakıbaba'nın tekrar belediye başkanı seçilmesinden dolayı duydukları mutluluğu ifade etmeye gelenler arasında bulunan bir Mikro Kredi Projesi üyesi, Fakıbaba'ya bakır bir tepsi hediye ederken, temizlik şirketinde çalışan işçiler ise çiçek takdim etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Mart 2009 Salı 14:44:46
Güncelleme :31 Mart 2009 Salı 14:49:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hıdır bayrak IP: 88.227.30.xxx Tarih : 31.03.2009 23:58:36

bende fakıbabayı kutluyorum urfa halkı üstüne düşenı yapmıştır bundan sonrakı iş sayın fakıbabaya kalmıştır kendısıne başarılar diliyorum urfada herkes fakıbabanın ne için akp tarafından aday gösterılmedığını gayet iyi biliyor