5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Fakıbaba'ya tebrikler sürüyor

Bağımsız aday olarak girdiği seçimleri yeniden kazanan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, belediyeye ait Halepli Bahçe'deki Beyaz Saray'da tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Fakıbaba'yı tebrik etmek için Koruma Amaçlı İmar Birimi'nin hizmet verdiği tarihi mekaan Beyazsaray'a akın eden onbinlerce kişiyle görüşen Fakıbaba'nın ilgiden oldukça memnun kaldığı gözlendi.

İlginç anlara sahne olan tebrik ziyaretlerinde objektiflere takılan enstantaneler, zaman zaman Başkan Fakıbaba'yı da oldukça duygulandırıyor. Özellikle bayanların ve çocukların sevgi seli ile karşı karşıya kalan Başkan Fakıbaba'ya çocuklar ilgi gösteriyor.
AK Parti'den tekrar aday gösterilmediği için seçimlere bağımsız aday olarak giren ve yüzde 44'lik oy oranı ile tekrar belediye başkanı olan Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya başkan olduğu takdirde 2 kurban adayacağına söz veren Atilla Eryılmaz, sözünde durdu ve adadığı kurbanları bugün Beyazsaray'da kesti.

Tebrik ziyaretlerine devam ettiklerini dile getiren Başkan Fakıbaba, "Tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Esas başarı aslında onlarındır. Bu başarıda benim katkım yok azdır. En büyük katkı Urfalılarındır. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır" dedi.
Adadığı kurbanları kesmenin mutluluğunu yaşayan Atilla Eryılmaz, "Çok şükür Fakıbaba tekrar kazandı. Ben de adadığım kurbanları bugün kesmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ben ve tüm arkadaşlarım Fakıbaba'nın destekçisi olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Başkan Fakıbaba'nın vekaleti ile kurban edilen koyunların eti ise hayır kurumlarına dağıtıldı.

Bu arada, Beyazsaray'da tebrikleri kabul eden Başkan Fakıbaba'yı ziyaret eden küçük hayranı 5 yaşındaki Ahmet Furkan Yüksel isimli çocuk babasından aldığı 1 TL harçlık ile Başkan Fakıbaba'ya fıstık aldığını söyledi.

Yerel seçimlerde Başkan Fakıbaba'nın seçim marşlarını dilinden düşürmeyen ve Fakıbaba'yı görmeyi arzulayan Küçük Ahmet Furkan'ın bu dileğini yerine getiren Babası Yüksel, oğlunun bir "Fakıbaba Hayranı" olduğunu ifade etti. Başkan Fakıbaba, küçük hayranı Ahmet Furkan Yüksel'in getirdiği 1 TL'lik fıstığı yemeyeceğini belirterek, evinde saklayacağını söyledi.

Şanlıurfa'da uzun yıllardan bu yana yaptığı hizmetlerle 7'den 70'e her yaştan vatandaşın sevgisini kazanan Fakıbaba'ya bayanların ve çocukların yanı sıra engelli vatandaşlarımızda büyük sevgi gösterisinde bulunuyor.Beyazsaray'a engelli motoru ile gelen Ramazan Demir isimli vatandaşın getirdiği çiçeği evinin en güzel köşesine koyacağını belirten Başkan Fakıbaba, kendisine gösterilen bu sevgiden oldukça mutluluk duyduğunu ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 17:43:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?