3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

GAP Spor Şenlikleri, start için gün sayıyor...

Şanlıurfa'da yapılacak GAP Su Sporları Şenliği ile ilgili Vali Şükrü Kocatepe'yi makamında ziyaret eden Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Kaptan Başaran, "Şenlikte sadece su sporları değil, diğer branşlarda da neler yapabiliriz, bunların araştırmasını yapacağız. Mutlaka branş sayısını artırarak bir spor bayramı haline dönüştürmeye çalışacağız. Daha sonra bu konularla ilgili Ankara'da bir değerlendirme toplantısı da yapılacak" dedi.

Vali Şükrü Kocatepe ise, bu yıl 10.'su yapılacak GAP Su Sporları Şenliği'nin daha canlı geçmesi için çalışmaların başladığını belirterek, "Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcımız Sayın Yaşar Kaptan Başaran, bugün sonbaharda yapacağımız GAP Su Sporları Şenlikleri ile ilgili hazırlık programını görüşmek üzere Ankara'dan heyet halinde ilimize geldiler. Şanlıurfa'nın, Atatürk Barajı'nın ve çevre illerinin su sporu ile tanışmasında gösterdikleri gayretlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu yılki şenliğin daha canlı ve katılımlı olması için gayret gösteriliyor" diye konuştu.

Bu arada Atatürk Baraj'nda 27 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında yapılacak GAP Su Sporları Şenliği organizasyonunun etkin bir şekilde yapılması amacıyla Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda geniş katılımlı bir toplantı yapıldı. Şanlıurfa, Adıyaman, Batman, Gaziantep, Kilis ve Mardin illerinden yetkililerin bulunduğu toplantıya katılan Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Kaptan Başaran, burada yaptığı açıklamada, etkinliklerin daha canlı geçmesi için toplantıların devam edeceğini söyledi.

iha-s.urfa
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2004 Perşembe 16:24:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?