3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Gazeteciler birliği başkan seçti

ŞANLIURFA GAZETECİLER BİRLİĞİ'NİN 3. OLAĞAN TOPLANTISI YAPILDI

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği'nin 3. Olağan Genel Kurul seçimleri yapıldı. Seçim sonunda Veysel Polat cemiyet başkanlığına seçildi.

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği 3. Olağan Genel Kurul seçimleri cemiyet binasında yapıldı. 70 üyesi bulunan seçimlere tek liste halinde gidildi. Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Divan Başkanlığı seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına Ferhat Özer, Mehmet Dikeç ve İlhami Doğan seçildi. Gazeteciler Birliği Üyesi Mustafa Arısüt yönetim kurulu ile denetim faaliyet raporunu okudu. Seçim sonunda yönetim kurulu üyeliklerine Veysel Polat, Şahban Kılıç, Müslüm Abacı, M. Talat Akay, Mehmet Şansal, İbrahim Toru ve Mustafa Arısüt seçildi.

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Polat, 3. Olağan Genel Kurul seçimlerinin hayırlı olmasını dileyerek, yaptıkları işin bir kamu hizmeti olduğunu belirtti. Polat, "Gazeteciler Türkiye'de denetleyici güçtür. Bizim amacımız en iyi ve en güzel haberi yapıp kamuoyuna taşımaktır. Önemli olan doğru, tarafsız bir habercilik sergilemektir. İnanıyorum ki görevini yapan herkes böyle davranıyor" dedi.

ŞANLIURFA GAZETECİLER BİRLİĞİ'NİN 3. OLAĞAN TOPLANTISI YAPILDI
ŞANLIURFA GAZETECİLER BİRLİĞİ'NİN 3. OLAĞAN TOPLANTISI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2010 Pazar 14:05:05
Güncelleme :28 Mart 2010 Pazar 18:47:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?