5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Gazeteciler Birliği'ne ziyaret

Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu Basın Danışmanları Şanlıurfa Gazeteciler Birliğini ziyaret etti.

Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu basın ve iletişim danışmanları Sümbül Eren ve Stefanie Von Brochowski, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ve Başkan Yardımcısı M. Talat Akay'ı ziyaret ederek, bilgi alışverişinde bulundu. Eren, Birlik yöneticilerini yarın yapılacak Avrupa Birliği (AB) Bilgi Bürosu'nun açılışına davet etti.

Ziyarette bir açıklama yapan Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu Basın Danışmanı Sümbül Eren, yarın Şanlıurfa'ya Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu Başkanı Marc Pierini'nin yanı sıra 14 AB üyesi büyükelçinin oluşturduğu heyetin geleceğini belirterek, Şanlıurfa'ya yapılacak ziyarette AB Bilgi Bürosunun açılışının yapılacağını söyledi.

Eren, heyetin Şanlıurfa'da yürütülmekte olan AB destekli projeleri yerinde inceleyeceklerini belirterek, "Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu Başkanı Marc Pierini'nin yanı sıra 14 AB üyesi büyükelçi 2. OSB'nin temel atma töreni, Şanlıurfa içme suyu arıtma tesisi ve Dedeman Otel'de verilecek resepsiyona katılacak. Heyet ayrıca Harran başta olmak üzere Şanlıurfa'da çeşitli tarihi yerleri de ziyaret edecek" dedi.

Ziyarette, Şanlıurfa'daki yerel basın ve Gazeteciler Birliği hakkında bilgi alan Avrupa Komisyonu Basın danışmanları, birlik yöneticileri ile sohbet etti.

iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 17:27:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?