30
Nisan
2024
Salı
ŞANLIURFA

Gazetecilere saldırdılar

Hırsızlık yaptığı iddiası ile gözaltına alınan 3 kadın, Emniyet Müdürlüğü çıkışında ve adliye girişinde gazetecilere saldırdı.

Bir grubun Osmaniye ilinden Şanlıurfa'ya hırsızlık yapmaya geldikleri duyumunu alan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, kentte geniş güvenlik önlemi aldı. Şanlıurfa’nın Veysel Karani Mahallesi Selimiye Caddesi üzerinde bulunan apartman dairelerinin kapılarını tornavida ile açmak suretiyle girmek isteyen Kiraz Y., Aysel Y. ve Selma G. polisin takibi üzerine suçüstü yakalandı. Parmak izleri belli olmasın diye ellerine çorap ve eldiven taktıkları belirlenen kadınlar kapı açmakta kullandıkları malzemelerle birlikte gözaltına alındı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne götürülen kadınların ifadeleri alındı. Daha sonra Adliyeye sevk edilen kadınlar, Emniyet Müdürlüğü çıkışında gazetecilere küfürler savurdu. Kiraz Y., Aysel Y. ve Selma G. isimli kadınlar, görüntü almaya çalışan gazetecilere yumrukla saldırdı. Adliye içinde bağıran kadınların susturulmasını isteyen nöbetçi savcı, "Osmaniye’den sonra şimdi de karşıma Urfa’da mı çıktınız" diyerek kadınları azarladı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2005 Cuma 16:13:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?