5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Gaziler derneğine bilgisayar

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı İsmail Demirkol, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan'a verdiği bilgisayar sözünü yerine getirdi.

Sarayönü Caddesi PTT karşısında bulunan yeni yerine taşınan Muharip Gaziler Derneğini ziyaret eden İsmail Demirkol, derneğin yeni yerine taşınmasından sonra Başkan Aslan'a ne gibi eksiklerinin olduğunu sordu. Derneğin bilgisayar eksiğinin bulunduğunu öğrenen Demirkol, en yakın zamanda bilgisayar bağışlayacağının sözünü verdi.

Verdiği sözü yerine getirmekten mutluluk duyduğunu belirten Demirkol, "Haziran ayında yapılan açılışta Başkan bize bilgisayar ihtiyaçlarının olduğunu ifade etmişlerdi. Bizde arkadaşlarımıza, yönetim kurulumuza bu durumu ilettik. Eksik olmasınlar arkadaşlar uygun gördüler. Bilgisayar eksiklerini giderdik. Aslında onların hizmetleri bu tür ihtiyaçların karşılanmasıyla ödenmez. Allah onlardan bin kere razı olsun. Allah onlara sağlık sıhhat versin. Bu vatan bizlere onlar tarafından bırakılmış, hayırlı olsun" dedi.

Günün anısına Muharip Gaziler Derneğinin şeref defterine imza atan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Demirkol, gazilerle bir süre sohbet etti.

Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan ise, "Derneğimizin yeni yerinde bizlerden gerek maddi gerekse manevi desteğini esirgemeyen bütün emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 16:26:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?