4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Genç Judocular Şanlıurfa'da yarışacak

GENÇLER TÜRKIYE JUDO ŞAMPIYONASI ŞANLIURFA'DA YAPILACAK

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Düşünür ve AK Parti Yatırımları Takip Komisyonu Başkanı Mehmet Kaya, Mehmet Karadağ ve Mehmet Büyükfırat, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altu'yu makamında ziyaret ederek Şanlıurfa'da yapılacak yatırımlar ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Daha önceki ziyarette yapılan istişare sonucu bütçenin yetersiz olduğunun belirlenmesi üzerine, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen'in de Ankara'da Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Nafiz Özak ve Gençlik Spor Genel Müdürü ile yaptıkları görüşmeler sonucunda Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün bütçesi yüzde 40 arttırıldı. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Düşünür, "Göreve geldikten sonra oluşturduğumuz ayrı ayrı gruplar ve komisyonlar olarak çeşitli ziyaretlerde gittiğimiz kurum STK,

muhtarlar yada kamu kurumlarının sorunlarını yerinde tespit ediyor, varsa haklı taleplerini öğrenip değerlendiriyoruz ve sorunların çözümü konusunda takipçisi oluyoruz. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün de bütçesinin bazı yatırımların gerçekleşmesine yeterli olmadığını öğrenince gerekli girişimlerde bulunduk. Milletvekili arkadaşlarımızın da desteğiyle gereği yapıldı" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altu ise, "Öncelikle AK Parti İl Başkanımız ile ekibine ve Ankara'da bizzat bizimle ilgilenip Bakanla görüşerek bütçemizin artmasını sağlayan Sayın Milletvekilimiz Abdülkadir Emin Önen beye teşekkür ediyorum. Bütçemiz yüzde 50 arttırıldı. Artık rahatlıkla hizmet ve yatırımlarımızı gerçekleştirebileceğiz" diye konuştu.

Gençler Türkiye Judo Şampiyonası'nın ise Şanlıurfa'da yapılacağını kaydeden Altu, "Gençler Türkiye Judo şampiyonası 05 - 07 Mart 2010 tarihleri arasında Atatürk Spor Salonunda yapılacak. Şanlıurfalılar bu şampiyonada bizleri yalnız bırakmasınlar istiyoruz. Büyük bir şampiyonadır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti heyeti ile Gençlik ve Spor il Müdürü Hakan Altu bir süre daha görüş alışverişinde bulundu.

GENÇLER TÜRKIYE JUDO ŞAMPIYONASI ŞANLIURFA'DA YAPILACAK
GENÇLER TÜRKIYE JUDO ŞAMPIYONASI ŞANLIURFA'DA YAPILACAK
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 11:47:04
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 17:07:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?