3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Geriye fotoğrafları kaldı

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN OKUL MÜDÜRÜNÜN GERİYE GÖRÜNTÜLERİ KALDI

Şanlıurfa-Gaziantep karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden okul müdüründen geriye İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) çekmiş olduğu görüntüler kaldı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yenişehir İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Toprak'ın son görüntülerini 2008 yılında İHA çekmişti. Şanlıurfa'da özürlülerin meselelerine büyük hassasiyet gösteren Yenişehir İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Toprak ve alt sınıf öğretmeni Bilge Say, görüntülerde zihinsel engelli çocuklarla görünüyor. 2008 yılındaki görüntülerde Yenişehir İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Toprak, okullarında özel alt sınıf ve otistik sınıf adı altında iki sınıflarının olduğunu belirtmişti. Toprak konuşmasında, "Yerimiz olmadığından müdür muavini odası sınıfa çevrildi. Öğretmenimiz çok büyük çaba sarf ediyor. Öğrencilere öğretmen gibi değil, anne şefkati ile yaklaşıyor. Öğretmenlerimizi bu konuda tebrik ediyorum. Bağımsız bir sınıf olsa daha büyük etkinlikler ve değişik çalışmalar oluşturulur. Bunun için hayır sahiplerinin yardımını bekliyoruz" şeklinde konuşuyor.

Şanlıurfa Yenişehir İlköğretim Okulu'nda eğitim gören otistik öğrenciler, kaynaştırma programıyla yaşıtlarıyla bir araya gelen Yenişehir İlköğretim Okul Müdürü Toprak'tan geriye fotoğrafları ve görüntüleri kaldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 12:51:02
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 16:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?