5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Göçer hemşehrileri için söyleyecek

Şanlıurfa Belediyesi, 11 Nisan Kurutuluş Günü'ne özel düzenleyeceği etkinliklerle halka coşkulu bir kurtuluş günü yaşatmayı amaçlıyor.

Şanlıurfa'nın kurtuluşunun 88. yıldönümüne özel olarak Şanlıurfa Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında, ilk olarak Sanatçı Ferhat Göçer konseri yer alacak.

Şanlıurfa Belediyesi'nin daveti üzerine Şanlıurfa'ya gelen sanatçı Göçer, 11 Nisan 2008 Cuma günü saat 09:30'da şehir stadyumunda gerçekleştirilecek olan resmi kutlamaların ardından sahne alacak. Birbirinden güzel eserlerini hemşehrileri için seslendirecek olan Ferhat Göçer'e Şanlıurfalıların büyük ilgi göstermesi bekleniliyor.

Şanlıurfa Belediyesi ve Anadolu Ajansı'nın katkılarıyla 11 Nisan 2008 Cuma günü saat 14'te Belediye Sanat Galerisi'nde açılacak olan "Atatürk Resimleri Sergisi" ise yine sanatseverlerin büyük ilgisini çekecek.

Şair Nabi Kültür Merkezi'nde aynı gün saat 15'te düzenlenecek olan "Şanlıurfa'nın Dünü, Bugünü ve Yarını" konulu panele, Belediye Başkanı Dr. Eşref Fakıbaba, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Mutlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Demirkol, Baro Başkanı Avukat Müslüm Akalın, GAP İdaresi Bölge Müdürü Mehmet Açıkgöz ve Ahmet Akbıyık panelist olarak katılacak.

11 Nisan Kurtuluş Günü'ne özel etkinlikler kapsamında ise son olarak DSİ Konferans Salonu'nda saat 20.30'da Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Turizm Bakanlığı Şanlıurfa Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından "Urfa Kurtuluş Savaşı Destanı Müzikali" sahnelenecek. Şehir Tiyatrosu Sanat Eğitmeni Kadir Kırıcı'nın hazırladığı, Dr. Halil Atılgan'ın sunacağı müzikalin yine büyük beğeni toplaması bekleniliyor.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 16:04:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?