5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Gönül kardeşlerinden başkana ziyaret

"Gönül Köprüsü" Projesi kapsamında, Bursa'dan Şanlıurfa'ya gelen öğrencilerden bir grup, İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'yı makamında ziyaret ettiler.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkcell işbirliğinde organize edilen ve Şanlıurfa Belediyesi'nin de destek verdiği "Gönül Projesi" kapsamında Bursa'dan gelen öğrenciler Şanlıurfa Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsler ile Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.

Geziden oldukça memnun kaldıklarını ifade eden öğrenciler, duydukları memnuniyeti dile getirmek amacıyla Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'yı makamında ziyaret ettiler.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin'in yanı sıra ziyarete, Bursa Yıldırım İlçesi Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Gencel, Öğretmen Oya Ertan ve bir grup öğrenci katıldı.

Başkan Fakıbaba yaptığı konuşmada, Gönül Köprüsü Projesi'nin Türkiye'nin doğusunun batıya, batısının da doğuya bağlanması açısından önemli bir adım olduğunu vurguladı. Başkan, Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba öğrencilerin bu projeyle birlikte farklı geleneklerle farklı coğrafyalarla farklı bir iletişim kuracaklarını ifade etti. Fakıbaba, "Sizler bizim geleceğimizsiniz sizleri çok seviyoruz sizleri Şanlıurfa'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Öğrencilere Şanlıurfa Belediyesi hakkında bilgi veren Başkan Fakıbaba, derslerinde başarılı olmalarını ve hedeflerine ulaşmaları için çok çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Daha sonra öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba öğrencileri çeşitli hediyeler ile uğurladı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 17:50:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?