5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Gönül Köprüsü, gönülden bağladı

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu "Gönül Köprüsü" projesinin 2. kafilesi olan Sakaryalı ilköğretim öğrenci, öğretmen ve idarecileri Şanlıurfa'dan mutlu ayrıldılar.

Sakarya 2. kafile heyeti, Şanlıurfa'da herhangi bir problem yaşamadıklarını Milli Eğitim Müdürlüğü personel ve öğretmenlerinin de kendilerine çok sıcak davrandıklarına dikkat çekerek Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin'e çiçek sunarak şükranlarını dile getirdi.

Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin ise Sakarya heyetine memnuniyetlerinden ötürü çok memnun ve mutlu olduğunu belirterek çiçeği kabul etti. Mihmandar olarak öğrencileri misafir eden ailelerin Sakaryalı öğrencileri yolcu ettikleri sırada Sakaryalı öğrencilerden Kübra Acavit'in mihmandar olan Şanlıurfalı öğrenci Berfin Kaya'nın ellerini bırakmak istememesi duygu dolu anlar yaşattı.


İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 3 gün misafiri olan Sakaryalı 2. kafile öğrencileri mihmandar ailelerin desteğiyle 2 günlük misafirliğin ardından Şanlıurfa öğretmen evinde kahvaltı yaptıktan sonra Turkcell'in sponsorluğundaki ulaşım şirketlerinin araçlarıyla Sakarya'ya hareket ettiler.

..
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 16:24:58
Güncelleme :29 Haziran 2008 Pazar 16:31:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?