5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Göreve başlayacağı gün kazada öldü

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine öğretmen ataması yapılan Ali Rıza Harmancı, göreve başlayacağı gün trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Ali Rıza Harmancı (30), 1 hafta önce Suruç Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yaptığı müracaat üzerine Suruç ilçesine bağlı Hacılar köyüne ücretli sınıf öğretmeni olarak atandı. Harmancı, bunun üzerine memleketi Adıyaman'dan Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine gitti.

İlçede üniversiteden arkadaşı olan Cemalettin Ergün'le buluşan Harmancı, atandığı Hacılar köyüne gitmek için Ergün'den yardım istedi. Cemalettin Ergün, Harmancı'yı Hacılar köyüne götürmek için babasının otomobilini aldı. 06 D 6369 plakalı otomobilin direksiyonuna geçen Harmancı, Cemalettin Ergün ve akrabası Mustafa Ergün ile Suruç'tan yola çıktı.

Hacılar köyüne 15 kilometre kala, 11 Nisan beldesindeki tali yoldan süratli bir şekilde ana yola çıkan otomobil, Gaziantep istikametinden Şanlıurfa'ya gitmekte olan Emin Kıskaç'ın kullandığı 63 KU 670 plakalı TIR'ın altına girdi. Kazada Ali Rıza Harmancı olay yerinde ölürken, Cemalettin ve Mustafa Ergün yaralandı. Yaralılar Suruç Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2007 Pazartesi 16:26:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin harmancı IP: 85.104.244.xxx Tarih : 25.04.2008 20:13:15

canım abim seni cok ama cokm seviyorum sensiz hayat boş anlamsız geliyo seni cok özlüyoruz canım senin sözün hep aklımda KAVUŞMAK HAYAL OLMAYACAK?