4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Gül Fakıbaba yaşlıları unutmadı

BAYAN FAKIBABA YAŞLILARI ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın eşi Gül Fakıbaba, Şanlıurfa Belediyesi Kadın ve Çocuk Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Nihal Atilla ve beraberindeki bayanlarla birlikte Güçsüzler Yurdu'nda kalan yaşlıları ziyaret etti.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikle yaşlılarla uzun süre sohbet eden Bayan Fakıbaba ve beraberindeki yanlarında getirdikleri yiyecekleri yaşlılara ikram ettiler. Güçsüzler Yurdundaki yaşlılarla sadece Yaşlılar Haftası'nda değil daima görüştüklerini hatırlatan Gül Fakıbaba, "Tüm yaşlılarımızın yaşlılar haftasını bir kez daha kutluyorum. Biz yaşlılarımızı sadece bir haftada değil daima ziyaret ediyoruz. Amacımız onların yalnız olmadıklarını onlara anlatmaktır" dedi.

Güçsüzler Yurdu Birim Sorumlusu Seyit Kulak ise ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade etti. Güzel vakit geçirme imkanı bulan yaşlılar ziyaretten dolayı Belediye Başkanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın eşi Gül Fakıbaba'ya ve diğer bayanlara teşekkür ettiklerini söylediler.

BAYAN FAKIBABA YAŞLILARI ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 17:17:05
Güncelleme :19 Mart 2010 Cuma 10:50:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?