4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Haber turu...

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bin 500 litre benzin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesine bağlı Gözlek köyünde jandarma tarafından bir petrol istasyonunda yapılan kontrollerde ulusal marker kontrolü geçersiz bin 500 litre benzin ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile istasyon sahibi A.Ö. hakkında "Petrol Piyasası Kanununa Muhalefet" suçundan soruşturma başlatıldı.

 ŞANLIURFA'DA İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

Şanlıurfa'da borcu bulunan bir kişi ilaç içerek intihara teşebbüs etti.

Edinilen bilgiye göre, Şair Nabi Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Tiker Apartmanında M.İ.K. isimli şahıs, 70 bin TL borcunu ödeyemediği için evde bulunan ilaçlardan çok sayıda içerek intihara teşebbüs etti. Yakınları tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

 Şanlıurfa'da yapılan aramada 26 bin 700 adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre devriye gezen polis, Refahiye Mahallesi 300 Konutlar Akpınar Lojmanlarında 63 VF 804 plakalı otomobil içerisinde çuvallarda gizlenmiş vaziyette 26 bin 700 adet gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Polis olayla ilgili olarak A.E., M.O. ve S.M. isimli şahısları gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BORÇ İNTİHARI

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bir kişi, borcunu ödeyemediği için Birecik Köprüsü'ne çıkarak intihar etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre, Birecik ilçesinde K.G. isimli kadın, birlikte yaşadığı O.G. ile birlikte piyasaya çok miktarda borçlandıklarını ve borçlarını ödeyemediği için bunalıma girdi. K.G. isimli şahıs daha sonra Birecik Köprüsü'ne çıkarak Fırat Nehri'ne atlamak isterken, olay yerine gelen polisler tarafından ikna edildi. K.G. ilk olarak Birecik devlet hastanesine götürülerek tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN BİR KİŞİ ÖLDÜ

Şanlıurfa'da elektrik akımına kapılan bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Yenişehir Mahallesi Meydan Caddesi'nde bulunan bir evde F.A. (13) isimli kız, yıkanmak için banyoya girdi. Banyoda bulunan elektrikli sobaya dokunan F.A. elektrik akımına kapılarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 12:29:00
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 15:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?