30
Nisan
2024
Salı
ŞANLIURFA

Halk Günü'nde ağlatan dram

Şanlıurfa Valiliği tarafından düzenlenen Halk Günü'ne koltuk değnekleri ve yakınlarının kucağındaki oğluyla birlikte gelen kazazede baba tedavi talebinde bulundu. Bir anne ise çocuğuna ilaç yardımı yapılmasını istedi.

Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yardıma muhtaç vatandaşların taleplerini dinlemek için salı günleri düzenlenen Halk Günü, Vali Yardımcısı Adil Nas'ın katılımıyla gerçekleşti. 2 yıl önce trafik kazasında ayaklarından yaralanan Ömer Altundağ ve oğlu Mustafa Altundağ, tedavilerinin yapılabilmesi için Halk Günü'ne katılarak yardım istedi.

Vali Yardımcısı Adil Nas ile görüşen baba Ömer Altundağ, "Oğlumla birlikte 2 yıl önce trafik kazası geçirdik. Oğluma şu anda kemik nakli yapılması gerekiyor. Naklin yapılması için yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.

Öte yandan, Halk Günü'ne katılan Semra Ömeroğlu (50), oğluna ilaç yardımı istedi. Vali Yardımcısı Adil Nas ile görüşen Ömeroğlu, 18 yaşındaki oğlu Mustafa Ömeroğlu'nun beyninde bir rahatsızlığı olduğu için sürekli kullanması gerektiği ilacını alamadığını söyledi.

Derdini gözyaşları içinde anlatan Semra Ömeroğlu, "Oğlumun sürekli kullanması gereken bir ilacı var. Ancak sağlık karnemin vizesi bittiği için ilaç alamıyorum. Karnemin vizesi için işlem yapılmıyor, karnemin vizesinin yapılmasını istiyorum. Oğlumun yaşaması için ilacını kullanması lazım" diye konuştu.

Vali Yardımcısı Adil Nas, gözü yaşlı anneyi üzerine Bağ-Kur Müdürlüğü'ne gönderdi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2005 Salı 17:15:13
Güncelleme :26 Temmuz 2005 Salı 17:18:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?