5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Haluk Levent'in Urfa hayranlığı

HALUK LEVENT ŞANLIURFA'YA HAYRAN KALDI

Özel bir dershanenin davetlisi olarak Şanlıurfa'ya gelen ve hayranlarıyla buluşan Haluk Levent, konserin ardından soluğu ciğercide aldı.

Mozaik Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen konserin ardından grubuyla birlikte bir ciğer salonuna giden sanatçı Haluk Levent burada ciğer kebabı yedi.

Şanlıurfa'ya gelinip de ciğer kebabı yemeden gitmenin mümkün olamayacağını belirten Haluk Levent, "Karadeniz'in hamsisi, Şanlıurfa'nın kebabı meşhurdur. Bizde Şanlıurfa'dayız ve ciğer kebabı yedik. İyi ki de gelmişiz" dedi.

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya her fırsatta gelmeye çalıştığını ifade eden Haluk Levent, "4-5 yıl önce yine Şanlıurfa'ya konser vermek amacıyla gelmiştim. Ancak Şanlıurfa'da yaşanan değişim beni şaşırttı. Hızla gelişen ve büyüyen bir Şanlıurfa var. Şanlıurfa'nın kısa sürede bu kadar gelişip büyüyeceğini beklemiyordum" dedi.

Şanlıurfalı hayranların kendisine gösterdiği ilgiden de, oldukça memnun kaldığını ifade eden Levent, 13 Aralık 2009 tarihinde tekrar Şanlıurfa'ya geleceğini ve hayranlarıyla buluşacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2009 Pazartesi 13:17:01
Güncelleme :5 Ekim 2009 Pazartesi 16:34:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?