5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Harran AKP'de vekilli açılış

Harran Belediye Başkanı ve AK Parti Harran Belediye Başkan Adayı İbrahim Özyavuz için İbni Teymiye Mahallesi'nde seçim bürosu açıldı.

Seçim bürosunun açılışına; Harran Belediye Başkanı ve AK Parti Harran Belediye Başkan Adayı İbrahim Özyavuz'un yanı sıra; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim bürosunun açılışında bir konuşma yapan Harran Belediye Başkanı İbrahim Özyavuz, Harran'da değişimlerin kimsenin inkar edemeyeceğini ve hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, "Harran'ımız tarım ve turizm yeridir. Bizde bu iki önemli unsuru çok iyi değerlendirerek büyük atılımlar gerçekleştireceğiz. Öncelikle projelerde hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Harran'a verdiğimiz en büyük sözü yerine getirmenin haklı mutluluğunu bir kez daha sizlerle yaşıyorum. Hizmetlerimize hiç ara vermeden daha hızla devam edeceğiz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi 'Durmak yok, yola devam'. Biz de hizmet yarışında durmayacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 11:04:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?