5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Harran'da kavun-karpuz kavgası

ŞANLIURFA'DA KAVGA

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde kavun-karpuz meselesi yüzünden çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Tekme tokatla birbirlerine saldıran köylüleri Jandarma, polis ve hastane çalışanları güçlükle ayırdı.

Edinilen bilgiye göre, Harran ilçesine bağlı Buldum köyünde yaşayan Ömer A., tarlasına ektiği kavun ve karpuzların yenilmesinden pamuk üreticisi olan komşusu Kılıçlı köyünden İsmail S.'yi sorumlu tuttu. İddiaya göre Ömer A., İsmail S.'yi görünce, "Niye benim karpuzlarımı yiyorsunuz?" diye tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bir süre sonra rapor almak için hastaneye giden Ömer A. ile İsmail S. telefonla yakınlarını arayarak Harran Devlet Hastanesi'ne gelmelerini istedi.

Tarafların yakınları gelince, hastane bahçesi bir anda savaş alanına döndü. Buldum köyünden Ömer A.'nın yakınları ile Kılıçlar köyünden İsmail S.'nin yakınları arasında başlayan kavga kısa sürede büyüdü. Polis ve Jandarma kavgayı önlemeye çalışırken zor anlar yaşadı. Taraflar tekme-tokat ve topladıkları taşlarla birbirine saldırırken, yerde tekmelenerek ciddi şekilde yaralanan bir kişi, Harran Devlet Hastanesi personeli tarafından kavganın ortasından güçlükle içeriye alınabildi.

Olay yerine çağrılan polis ve jandarma kavga yapan gurupları güçlükle ayırdı. 4 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili olarak çok sayıda kişiyi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, kavganın devam etmemesi için Buldum ile Kılıçlar köylerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

ŞANLIURFA'DA KAVGA
ŞANLIURFA'DA KAVGA
ŞANLIURFA'DA KAVGA
ŞANLIURFA'DA KAVGA
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 22:51:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?