5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Hasat keyfi

ŞANLIURFALI ÇİFTÇİLER HASATTAN MEMNUN

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci, bu yıl geçen yıllara oranla pamuğun daha verimli olduğunu ve aynı zamanda mısırdan da verimli bir hasat beklediklerini söyledi.

Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci yaptığı basın açıklamasında, Viranşehirli çiftçilerin verimli bir tarım yaptığını ve pamuk hasadının çiftçiyi memnun ettiğini belirterek, "Bu yıl yapılan pamuk hasadının verimli olmasının sebepleri çiftçinin artık verimli ve başarılı bir tarım yapmasından kaynaklanıyor. En önemlisi enerji bu yıl çok verimliydi. Pamuğun birinci hasadı istenilenin üstünde oldu. Önümüzdeki günlerde başlayacağımız ikinci ürün hasadında da aynı verim bekleniliyor. Mısırdan da pamuk gibi verimli bir hasat bekliyoruz. Viranşehir ilçesinde bu yıl 250, 300 bin dönüm pamuk ekildi. Bu yıl güzel bir sezon yaşıyoruz. Önümüzdeki yıllarda daha fazla verimli bir hasat olmasını ediyoruz. Değişik ürünler denemek isteyen çiftçilerimize elimizden gelen desteği de vereceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 12:44:04
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 12:51:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
viranşehirli IP: 88.253.208.xxx Tarih : 8.11.2009 15:15:36

SAYIN BAHRİ EKİNCİ VİRANŞEHİRDE COK HİZMETLERİ OLMUŞ CİFCİLERE DESTEK CIKIYOR .GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ BAŞKANIDIR SONUNA KADAR BAHRİ ABİ....