4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Hastane bahçesinde korsan kantin!

KORSAN KANTİNCİLERE, RESMİ KANTİNCİLERDEN TEPKİ

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi bahçesinde ihale karşılığı çay ocağı ve kantin açan İsmail Badıllı Şah, korsan kantincilere tepki gösterdi.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi bahçesinde 23 bin TL'ye ihale karşılığı işletme hakkını kazanan İsmail Badıllı Şah, hakkının korsan kantinciler tarafından gasp edildiğini ile sürdü.

İsmail Badıllı Şah, yaklaşık 6 ay önce 23 bin TL'ye çay ocağının ihalesini aldığını belirterek, "Çay ocağının yeri hastane içerisindeydi. Hastane bahçesinde harabe olan eski çay ocağını 19 bin TL masraf ederek bahçeye taşıdım. Fakat hastanenin bahçesinde hastaneye hiçbir bedel ödemeden, vergisini yatırmadan üç tane korsan çay ocağı ve büfenin bulunması beni etkiliyor. Hastane yetkilileri ellerinden gelecek bir şeyin olmadığını söylüyorlar. Ben resmi olarak bedelini ödeyerek işletme hakkını alırken hakkımın yenilmesi gururumu örseliyor, duruma yetkililer el koymaysa ciddi olaylar çıkacak. Bana 41 bin TL'ye maliyeti olan çay ocağının hastanede sadece bende olacağını düşünüyordum. Durumun farklı olduğunu hastanede benden başka üç tane korsan çay ocağının bulunduğu gördüğümde defalarca hastane yönetimine ve Başhekim Şahin Yazıtürk'e durumu bildirdim. Ellerinden bir şeyin gelmeyeceğini söylediler. Şimdi burada ben hakkımı aramaya başlarsam karşı tarafla aramızda olay çıkarsa bunun hesabını kim verecek? Korsancılara buradan çıkın diyorum, beni tehdit ediyorlar. Her gün akrabalarımı çağırarak can güvenliğimi sağlamaya çalışıyorum. Hangi vicdana sığar devlete vergi vermeden işletmecilik yapmak? Bu şahıslar ne vergi ödüyor, ne de hastaneye bedel veriyorlar" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 12:20:00
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 18:31:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?