4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Hastanede intihar etti

KALP AMELİYATI OLAN ŞAHIS HASTANENİN 6. KATINDAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

Şanlıurfa'da psikolojik bunalıma girdiği ileri sürülen ve 12 gün önce kalp ameliyatı olan şahıs, tedavi gördüğü hastanenin 6. katından atlayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre aslen Şanlıurfalı olan ve 30 yıldır İstanbul'da yaşayan 47 yaşındaki İsmail Erol bir süre önce Şanlıurfa'daki yakınlarını ziyarete geldi. Burada rahatsızlanan şahıs daha sonra tedavisi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi gördüğü hastanede 12 gün önce kalp ameliyatı olan şahıs girdiği psikolojik bunalım sonucu hasta yatağından kalkarak pencereye yöneldi. Pencereyi açarak dışarı

çıkan şahıs kendini 6. kattan aşağı attı. Yere düşmenin etkisiyle vücudunun birçok yerinde kırıklar olan ve yoğun kan kaybeden şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Olayı gören diğer hasta ve yakınları durumu hastane yetkililerine bildirdi. Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliği alarak incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KALP AMELİYATI OLAN ŞAHIS HASTANENİN 6. KATINDAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2010 Salı 10:23:04
Güncelleme :3 Ağustos 2010 Salı 13:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?