5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Hastanede özel hastane standartı

Şanlıurfa Ağız ve Dış Sağlığı Merkezi'nde verilen hizmetler, tedavi olmaya giden hastaların büyük takdirini kazanıyor.

2005 yılının Ekim ayında 12 diş hekimi ile hizmete giren Şanlıurfa Ağız ve Dış Sağlığı Merkezi'nde, şu anda 53 diş hekimi çalışıyor. Günde yaklaşık bin hastaya hizmet veren sağlık merkezinde, açıldığı günden bugüne kadar 400 bin kişiden fazla hastaya hizmet verildiği bildirildi. Ortodenti (tel takma) hizmeti dışında her türlü ağız sağlığı ve dış bakımı hizmetlerinin gerçekleştirilebildiği hastanede, ağız sağılığı, diş bakımı, protez, diş taşı temizleme çalışmaları yüksek standartlarda yapılıyor.

Hastaneye tedavi olmaya gelen hastaların, diş merkezini özel hastane olarak düşündüklerini kaydeden Şanlıurfa Ağız ve Dış Sağlığı Merkezi Başhekimi M. Kemal Kürkçüoğlu, "Hastalarımızın çoğu hastanemizi özel bir kuruluş olarak biliyor. Biz hastaneye değer vermek için gereken hizmeti göstermek amacındayız. Biz hastalara güler yüz ve değer verilmesi konusunda personelimizi eğitiyoruz. İnşallah Şanlıurfa halkı yeni binamızla hizmetlerimizi Türkiye düzeyinde daha iyi görecektir. Biz çıtamızı yükseğe taşıyalım, kimse aşağıya çekemesin" dedi.

Başhekim Kürkçüoğlu, 500 Yataklı Devlet Hastanesi yanında 2 bin metre karelik alan üzerine ek bina yapılarak, ikinci bir diş merkezi açacaklarının müjdesini vererek, "500 Yataklı Devlet Hastanesi'nin yanında 2 bin metrekare alan üzerine ek binamızı yapacağız. Ek bina için ihale yapıldı. Burası merkez olarak hizmete devam edecek. Burada gece çalışan hekimlerimiz ve personellerimiz ek binada hizmet verecekler. Çünkü gündüz çalışmak daha verimli olur. İnşallah kısmet olursa Ramazan ayına kadar hizmete girmeyi düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 10:05:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?