3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Hastanedeki çocuklar bayram hediyesi

HASTANEDE YATAN ÇOCÇUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

Türkiye genelinde kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde bir gün önceden başladı.

Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Murat Saygı, hasta çocuklara oyuncak ve kitap dağıttı. Akciğer iltihaplanması bulanan 2. sınıf öğrencisi bir kız çocuğu ise 23 Nisan'ı hastanede geçireceği için gözyaşlarına boğuldu.

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde bir gün önceden başladı. Hastanede çalışan hemşireler, hasta odalarını bir gün öncesinden süsledi. Başhekim Murat Saygı, hasta çocuklara hediyeler vererek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Çocuklar aldıkları hediyelerle sevince boğulurken, Başhekim Murat Saygı'ya teşekkür etti. Bazı öğrenciler ise İstiklal Marşı okudu. Başhekim Murat Saygı, 23

Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hastanede yatan çocuklara hediyeler verdiğini belirterek, "Hastanemizde yatan çocuklarımızın bu bayramı buruk geçirmemeleri, moral bulmaları ve bu günün çocuk bayramı olduğunu his etmeleri amacıyla bir etkinlik düzenledik. Bu etkinlik kapsamında hastalarımızın yaş gruplarına ve cinsiyetlerine göre uyacak bir takım oyuncaklar ile kitaplar hediye ettik. Bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Geçen yılda yine 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, hastanemizde Sağlık

Müdürümüzün ve Milli Eğitim Müdürümüzün eşlik ettiği programda çocuklarımıza boyama kitapları ve hikaye kitapları hediye etmiştik. Bu yıl ise oyuncak hediye ediyoruz. İnşallah başka yıllarda da hastane olarak değişik etkinliklerle, hastalarımızın moral bulması için çeşitli etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz" dedi.

Akciğer iltihaplanması rahatsızlığı bulunan 2. sınıf öğrencisi Berfin Baytimur, 23 Nisan'ı hastanede geçireceği için göz yaşlarına hakim olamadı. Öğretmenini ve arkadaşlarını çok özlediğini gözyaşları içinde anlatan Berfin Baytimur, "Okula gidemediğim için çok üzgünüm. 23 Nisan'ı hastanede geçireceğim. Öğretmenimi ve arkadaşlarımı çok özledim" diye konuştu.

Başhekim Murat Saygı, hasta çocuklara tek tek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HASTANEDE YATAN ÇOCÇUKLARA BAYRAM HEDİYESİ
HASTANEDE YATAN ÇOCÇUKLARA BAYRAM HEDİYESİ
HASTANEDE YATAN ÇOCÇUKLARA BAYRAM HEDİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 16:59:03
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 10:35:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?